Wednesday 3 August 2011

Ei ollutkaan, uimahousut ovat jalassa

Hyvin rullasi pyörä. Pitkään tosin kesti edetä pois Kissasta karttojen ollessa liian suurella mittakaavalla kertomaan, mikä tie vie ulos kaupungista. Tässä kyllä näytti voimansa puhelimen GPS, joka melko pätevästi ohjasi oikeaan suuntaan. Akunhan se syö muttei sen tuntia kauempaa tarvinnut korvanqppiin ohjeita kuiskutella päästäkseni sen 10 km ulos kaupungista. Ei ole silti paperikartan ja kompassin käyttöliittymää voittanutta. Siitä muistuikin mieleen, että kompassi olisi ollut kätevä.

On se kumma, että tasaista tietä ei kulje lujempaa kuin 20 km/h. Sekin on kumma, että tasaisen tien jälkeen yhtäkkiä alkaa alamäki. Eihän sitä tosin uskalla edes täyttä vauhtia lasketella, kun röntgenkatse ei kallioisia mutkia läpäise.

Ajoaika nelisen tuntia. Matka ja keskinopeus vaivaiset 60 km ja 15 km/h. Nousu 950 m. Energiaa kulutettu 2500 kcal. Pidemmälle ei jaksa.

35 euron miniteltta pystytetty. Kyllä tämä urheilusta käy. Suattaapi olla, että muutaman samanlaisen päivän jälkeen lasken alas ja tyytyväisenä kierrän Alpit.

Siitä muistuikin mieleen, että pyykkipojat olisivat olleet käteviä.

No comments:

Post a Comment